top of page
Top of page
Anchor Technológia
Anchor Árak
Anchor Nyakak

Az árak nettó árak, tartalmazzák a mez ujjaira és hátára kerülő számot, a nevet, az összes szponzori és egyesületi emblémát, valamint a kiválasztott mez látványtervének elkészítését a kívánt színösszeállításban és kivitelben. Minden további mez látványtervének elkészítése 3000 Ft + áfa

 

Megrendelés esetén a mezből díjmentesen egy mintanyomatot készítünk jóváhagyás céljából (színek, emblémák, és számok mérete, illetve elhelyezése, stb.)

 

Előkészületi költséget a kínálatunkban szereplő kivitelekre nem számolunk fel.    KÍNÁLATUNK ITT

Egyedi design esetén az előkészületi költség 20.000-40.000 Ft + áfa.

A különböző fazonoknak csak a szabásuk változó, más tulajdonságaik (anyagvastagság, méretezés, színtartósság, stb.) teljesen megegyező.

 

A teljesített megrendeléseket követő pótrendelésekre (új igazolás, pótlás, stb.) valamint a csapat szurkolói részére rendelt egyedi mezekre felárat nem számolunk fel.

 

Rendeljen több, mint 30 db mezt, és a transzfernyomással készíthető ajándéktárgyakra nem számolunk fel előkészületi költséget!

Nettó árak:

'A' fazon

'B' fazon

'C' fazon

'D' fazon

Nyakak

Mezeink többféle szabású nyakkal kérhetőek, a fűzős kivitelért mezenként 500 Ft felárat számítunk fel.

Minták
A szublimációs transzfernyomás technológiája

 

A szublimációs transzfernyomás napjaink legmodernebb technológiája, sokrétű alkalmazhatósága és kiváló minősége miatt.

Sportmezek készítése esetén óriási előny, hogy a bármilyen mintával, bármennyi szponzoremblémával megszerkesztett grafika tetszőleges színben kinyomtatható a 100% PE alapanyagra.

 

A technológia lépései:

A gondosan megszerkesztett grafikát digitális nyomtatóval kinyomtatjuk egy speciális hordozó papírra, amelyet vasalópréssel 210 Celsius fokon átvasalunk a kiválasztott alapanyagra (max. 80×100 cm). Mivel a hő hatására a papíron lévő festék átszínezi az anyag szálait, így a minta oldhatatlan kötésbe kerül az alapanyaggal (a festék az anyag pórusaiban is megtalálható).

 

A hagyományos szitázással készített mezekkel ellentétben, ahol az összes feltüntetni kívánt emblémához színenként egy nyomóklisét kell készíteni (így az előkészületi költség egy bonyolultabb meznél a 100.000 Ft-ot is meghaladhatja), valamint a sok embléma szitázása rendkívül magas költséggel jár, a transzfernyomott mezek esetében az alapár független az emblémák számától, az előkészületi költség pedig a kiviteltől függően 20.000-40.000 Ft, amely az első (minta) mez árát is tartalmazza, így a sorozatgyártás előtt még bármi megváltoztatható az előzetes látványtervhez képest.

TRANSZFER HOKIMEZEK

Az árakról:
Minták
bottom of page